Incendiu la Clubul Colectiv din Bucureşti. Mitropolitul Clujului ţine azi o slujbă de pomenire pentru cei morţi în tragedia din capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitropolitul clujului FOTO: Florina Pop
Mitropolitul clujului FOTO: Florina Pop

Mitropolia Clujului anunţă că în această seară, de 3 noiembrie, la ora 19.30, în faţa catedralei din Piaţa Avram Iancu, mitropolitul Andrei va ţine o slujbă de pomenire pentru cei morţi în incendiul din Bucureşti.

Încă nu s-au oprit lacrimile noastre în urma tragediei petrecute vineri seara în Bucureşti, care a răpit 31 de vieţi şi care a adus atâta suferinţă în trupurile şi în sufletele celor răniţi şi ale familiilor lor. În aceste clipe este de datoria noastră a tuturor să ne exprimăm solidaritatea şi compasiunea în faţa unei aşa de mari suferinţe, sprijinind moral şi material pe cei încercaţi.

De aceea, pentru a da expresie compasiunii părinteşti, dar şi pentru a aduce o mângâiere sufletească familiilor celor care i-au pierdut pe cei dragi în incendiul de săptămâna trecută, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit ANDREI va săvârşi, marţi, 3 noiembrie 2015, de la ora 19.30, pe platoul din faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj, o slujbă de pomenire pe toţi cei care au murit”, se arată în comunicatul Biroului de presă al Mitropoliei Clujului.

Alături de ÎPS Andrei, la slujbă vor participa şi studenţi ai Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

La acest eveniment sunt aşteptaţi toţi care vor să spună o rugăciune, să aprindă o lumânare pentru sufletele celor care au murit în tragedia de la Clubul Colectiv, se mai arată în mesaj.

Mai puteţi citi:

Incendiu Club Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale martorilor tragediei: „Cei care cădeau erau călcaţi în picioare“

Incendiu club Bucureşti: Colectiv, unul dintre cele mai renumite localuri de concert din Capitală. În seara tragediei, intrarea a fost liberă

Incendiu Colectiv. Cine este Alin Anastasescu, acţionarul principal al firmei care deţine Clubul Colectiv

Incendiu la Club Colectiv. Liste cu răniţii tragediei din Capitală, internaţi la diverse spitale din Bucureşti

Incendiu în Club Colectiv. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Colectiv, clubul în care zeci de tineri au ars de vii

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sânge! Unde puteţi dona chiar acum

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite