Imaginea războiului, în România. Doi refugiaţi au ajuns la Cluj cu maşina ciuruită de gloanţe FOTO

0
0
Maşina a scăpat ca printr-un miracol fără să explodeze, după ce s-au tras zeci de gloanţe asupra ei. FOTO Camelia Aldea
Maşina a scăpat ca printr-un miracol fără să explodeze, după ce s-au tras zeci de gloanţe asupra ei. FOTO Camelia Aldea

O familie de refugiaţi ucraineni a ajuns la Cluj maşina ciuruită de gloanţe, exact ca în filmele de acţiune. Asupra lor s-au tras zeci de gloanţe, însă oamenii au scăpat ca prin miracol.

Maşina cu numere de Ucraina e pur şi simplu găurită de gloanţe şi are toate geamurile sparte. Ca să poată merge mai departe, refugiaţii au acoperit geamurile sparte cu pungi şi cartoane. Aşa a fost fotografiat automobilul în parcarea unui hotel de 4 stele aflat la marginea Clujului. 

„Poate că acum 2 luni, familia din maşina asta ciuruită de gloanţe şi cu geamurile sparte avea un job la care mergea zilnic, copii la grădiniţă, prieteni, linişte…, iar acum au fugit să se salveze de un război provocat de un psihopat, pe care nu-l poate opri nimeni…

Şi totuşi suntem în secolul 21, cand ne luptăm să salvăm planeta de poluare, construim inteligenţă artificială etc…, iar lângă noi timpul s-a dat în urmă cu 80 de ani”, a scris pe Facebook avocata Camelia Aldea, care a fotografiat maşina, potrivit clujust.ro.

masina ciuruita

Aşa arată „maşina groazei” care a ajuns în parcarea unui hotel din Cluj. FOTO Camelia Aldea

Potrivit sursei citate, cu maşina ciuruită au venit doi seniori din Mariopol, oraş bombardat intens de armata Federaţiei Ruse. Cei doi s-ar fi întâlnit la Cluj cu fiica lor, iar de aici şi-ar fi continuat drumul spre Slovenia.

Vă mai recomandăm şi:

Marea miză din Ucraina pentru Putin şi pericolul din spatele „îngheţării” conflictului

România, greu de atacat. Un strateg militar explică la ce să ne aşteptăm în cazul în care Rusia ar invada o ţară NATO

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri