Furturile din buzunare prevenite de studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furturile din buzunare au ajuns în atenţia studenţilor clujeni care s-au aliat cu poliţiştii împotriva infractorilor. Acţiunea are ca scop conştientizarea cetăţenilor privind necesitatea colaborării cu autorităţile pentru „a face front comun împotriva infractorilor“.

Mai mulţi studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, alături de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj participă la acţiunea “Hai să dăm mână cu mână cu poliţia română. Stop indiferenţei”. Acţiunea are în vedere conştientizării cetăţenilor privind necesitatea colaborării cu autorităţile pentru “a face front comun împotriva infractorilor”.

Astfel, în cursul zilei de ieri, studenţi, dar şi poliţişti din cadrul IPJ Cluj au distribuit materiale cu recomandări preventive împotriva furturilor din buzunare. Aceste recomandări au fost expuse şi în mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport Urban Călători (RATUC) Cluj.

În acest an, potrivit statisticilor IPJ Cluj, s-au înregistrat 54 de furturi din genţi, iar pentru perioada similară a anului trecut numărul furturilor a fost de 59.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite