FOTO Grefierul-şef al Secţiei Penale de la Curtea de Apel Cluj a murit alături de cel mai bun prieten al său în cumplitul accident de pe Vaser

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horaţiu Popovici (34 de ani), grefier-şef al Secţiei Penale din cadrul Curţii de Apel Cluj, şi prietenul său cel mai bun, Bogdan Chintoanu (32 de ani) şi-au pierdut viaţa, luni, în tragicul accident de pe râul Vaser, Maramureş, în timp ce făceau rafting.

Au copilărit împreună, erau colegi de serviciu şi vecini de palier. De câte ori puteau, plecau departe de aglomeraţia şi stresul oraşului, în natură, cu bicicleta sau în plimbare, pe jos. O altă pasiune a celor doi prieteni a fost raftingul, un sport extrem practicat pe râuri repezi.


image

Ieşirea, iniţial plănuită la Cheile Nerei, cu un grup de prieteni, în zona Vişeului, Maramureş, s-a încheiat tragic. Horaţiu Popovici şi Bogdan Chintoanu şi-au pierdut viaţa în apele învolburate ale Vaserului, în timp ce coborau cu caiacele.

Mereu plini de viaţă şi săritori

Colegii celor doi tineri dispăruţi îi descriu ca fiind oameni săritori, deschişi şi prietenoşi. „Horaţiu rămânea de cele mai multe ori şi peste program, îşi ajuta mereu colegele. Om deschis, sincer şi prietenos. Mare păcat", a spus unul dintre colegii grefierului-şef. Horaţiu Popovici locuia cu mama sa şi era vecin de palier cu prietenul său, Bogdan Chintoanu.

Vecinii povestesc că erau mereu împreună, veseli, le plăcea să iasă în natură. Cei doi şi-au pierdut viaţa în accidentul cumplit de luni, pe râul Vaser.

Părinţii celor doi se află la Vişeu de Sus, Maramureş, unde un medic legist venit din Sighetu Marmaţiei efectuează necropsiile. Cel mai probabil, trupurile neînsufleţite vor fi aduse la Cluj în decursul acestei seri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite