FOTO CFR Cluj a fost umilită pe teren propriu de Rapid Bucureşti, scor 0-5, în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj a fost umilita pe teren propriu scor 0-5 cu Rapid Bucuresti
CFR Cluj a fost umilita pe teren propriu scor 0-5 cu Rapid Bucuresti

Formaţia CFR 1907 Cluj a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-5, meciul împotriva echipei Rapid Bucureşti, în etapa XXV a Ligii I. Golurile au fost marcate de Ovidiu Herea în minutul 19, Ştefan Grigorie în minutul 71, Rui Duarte în minutul 73, Dan Alexa în minutul 85, respectiv de Ciprian Deac în minutul 90.

Înaintea fluierului de start s-a ţinut un moment de reculegere pentru mama fundaşului Vladimir Bozovici care a decedat sâmbătă dimineaţă. După înscrierea primului gol, Ovidiu Herea a arătat un tricou pe care era scris mesajul: "Pentru Bozo", în semn de susţinere pentru Vladimir Bozovici.



În minutul 25 al partidei, Teixeira a pãtruns în careul gazdelor, a şutat, iar mingea l-a lovit în mână pe Panin, însă centraul Sebastian Colţescu nu a acordat penalti. O altă fază controversată a fost în minutul 66, la un şut al lui Herea la care Beto a respins mingea din poartă. În minutul 63 Cristian Panin a fost schimbat cu Roberto De Zerbi.

Meci CFR - Rapid

Răzvan Lucescu: „primul gol a fost pentru CFR ca un ciocan primit în cap"

„Un meci care nu cred că necesită comentarii prea multe. Organizarea a fost bună, am blocat construcţia CFR-ului, i-am pus în dificultate pe cei de la CFR. Am jucat cu mare convingere, cred că marcarea primul gol a fost un moment psihologic important, pentru cei de la CFR a fost ca un ciocan primit în cap. Au fost obligaţi să iasă şi ne-a oferit nouă spaţii. După cel de-al doilea gol, nu a mai existat joc decât pentru noi", a declarat Răzvan Lucescu, antrenor Rapid Bucureşti.

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, a mai precizat că echipa pe care o antrenează nu mai are nicio şansă la titlu.

„Noi nu avem nicio şansă la titlu, am avut atâtea probleme la club, cu scandalurile care au fost în ultima vreme, echipa nu are cum să se bată la titlu. Vrem să jucăm cât mai bine în meciul cu Vaslui din semifinala Cupei României", a mai precizat Lucescu.

Jorge Costa: „După un astfel de rezultat nu există scuze"

„Am mers prost, jocul a fost prost, organizarea a fost proastă. Să fiu sincer sunt trei puncte, aceleaşo trei puncte, suntem pe primul loc. Chiar dacă unele lucruri nu pot să le explic, mai sunt partide de jucat. Nu cred că jucătorii au fost relaxaţi după ce Vaslui şi Dinamo au pierdut. Jucătorii au jucat prost, eu, toţi nu ne-am făcut treaba aşa cum trebuia. După un astfel de rezultat nu prea există scuze, au lipsit jucători importanţi. Ne gândim la meciul cu Petrolul, să scoatem un rezultat cât mai bun. Încă avem cele cinci puncte avantaj, nu sunt mulţumit de mine, am încredere în viitor şi în meciurile care urmează. Trebuie să schimbăm atitudinea şi organizarea", a precizat antrenorul echipei CFR Cluj, Jorge Costa, care ar putea fi înlocuit cu Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Cristian Panin (minutul 14), Nicolae Grigore (minutul 33), Ciprian Deac (minutul 36), Ioan Hora (minutul 45), Sixto Peralta (minutul 52), Ovidiu Herea (minutul 52), Nuno Diogo (minutul 65), Vasile Maftei (minutul 84)

Cartonaş roşu: Felice Piccolo (minutul 90+2)

Echipele de start:

CFR 1907 Cluj: Antonio Beto, Vasile Maftei, Nuno Diogo, Felice Piccolo, Cristian Panin (cpt), Gabi Mureşan, Sixto Peralta, Modou Sougou, Ioan Hora, Ronny Carlos, Pantelis Kapetanos
Antrenor Jorge Costa

Rapid Bucureşti: Dănuţ Coman, Rui Duarte, Marcos Antonio (cpt), Dan Alexa, Ciprian Deac, Nicolae Grigore, Ovidiu Herea, Daniel Oros, Vladimir Bozovic, Romeo Surdu, Filipe Teixeira
Antrenor Răzvan Lucescu

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de Szekely Zoltan şi Octavian Şovre. Rezervă a fost Cristian Balaj.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite