Emil Boc, luat la întrebări de un actor din Cluj. „Cine e de fapt deasupra dumneavoastră şi face jocurile în primăria noastră, a clujenilor?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Cluj-Napoca a decis să redeschidă circulaţiei auto Podul Porţelanului, deşi acesta trebuia să fie refăcut în totalitate şi să devină unul exclusiv pietonal. Mai grav este că în locul în care ar trebui să fie pus un pilon de pod s-a descoperit un zăcământ de sare, despre care nu se ştia iniţial deşi fusese făcut un studiu geo.

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu a aflat din presă despre situaţia Podului Porţelanului şi despre promisiunile neonorate ale primarului Emil Boc, care anunţase că acest pod urma să fie modernizat şi redat circulaţiei, dar numai pentru pietoni. Lucrările de modernizare au fost sistate după ce constructorii au descoperit un zăcământ de sare, despre care nu se ştia nimic deşi înainte de a se da undă verde proiectului a fost făcut un studiu geo.

Din această cauză, termenul de finalizare a podului rutier, programat iniţial pentru luna mai a anului viitor, a fost prelungit. Între timp, municipalitatea a deschis provizoriu acest pod, deşi este nefinalizat. Mai mult, deşi Boc a promis că podul va fi exclusiv unul pietonal, Primăria Cluj-Napoca permite în continuare accesul autovehiculelor.

Întreaga situaţie a ajuns şi la urechile actorului Bogdan Bob Rădulescu, Acesta a decis să-i pună o serie de întrebări lui Emil Boc şi a postat în acest sens un mesaj pe Facebook. 

„Domnule Emil Boc, fiţi amabil şi spuneţi-ne nouă, clujenilor:

-Care este firma care a făcut studiul geo la podul Porţelanului de peste Someş şi care a dat ok-ul, iar în noiembrie aflăm că lucrările se sistează din cauza unui zăcământ de sare aflat la 14 m adâncime?

-Care a fost suma pe care noi, clujenii, din buzunarul nostru, am achitat-o acestei firme care evident că şi-a bătut joc de studiul geo şi implicit de întregul proiect?

-Cine plăteşte pentru această eroare?

-Cine plăteşte pentru refacerea proiectului piciorului de pod?

-Cine plăteşte creşterea bugetului întregului proiect?

-Cine plăteşte întârzierea de aproximativ 6 luni care urmează întregii situaţii?

-Cine exact in primăria Clujului îşi bate joc de noi şi de banii noştri?

Cunoscându-vă personal, îmi dau seama că dumneavoastră sunteţi un om prea de treabă şi cu valori sănătoase ca să vă ocupaţi cu mizerii şi inginerii financiare.

Şi atunci, ultima întrebare:

-Cine este de fapt deasupra dumneavoastră şi face jocurile in primăria noastră, a clujenilor?

Vă mulţumesc şi ne vedem la alegeri…”, a scris Rădulescu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite