Emil Boc: „Elena Udrea are o mentalitate sănătoasă “

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Clujului, Emil Boc, totodată fost premier şi fost preşedinte al PDL, Emil Boc, a declarat, la o emisiune a unei publicaţii locale, că va vota cu Elena Udrea la alegerile prezidenţiale şi că aceasta are „o mentalitate sănătoasă“.

Emil Boc a declarat, la emisiunea de joi seara de la stiridecluj.ro, că nu va candida la preşedenţie deşi „au fost în timp propuneri“. „Nu intenţionez să plec de la Cluj“, a mai spus edilul.

În opinia sa, va fi o bătălie dură între candidaţii care vor intra în turul al doilea la alegerile prezidenţiale.

„Se va intra undeva cu un procent între 16 şi 20% în turul doi. Cu cât va reuşi să fie mai cunoscută, prin contact direct de către oameni, cu atât mai mult va câştiga. Ea are un deficit de imagine dat de unele televiziuni de-a lungul timpului, de nişte clişee care în decursul timpului au fost turnate cu pâlnia în minţile oamenilor. Cu cât va reuşi să ajungă în ţară, cu atât şansele ei să intre în turul doi vor creşte.
Elena Udrea are o mentalitate sănătoasă. Preşedintele dă direcţia. El trebuie să arate direcţia ţării. România încă mai trăieşte din ce am făcut noi. Ponta încă mai trăieşte din sacul rămas de la noi. Mă îngrijorează soarta ţării, dacă PSD ia puterea şi la Cotroceni“, a afirmat acesta.

Despre fuziunea PDL cu PNL, Emil Boc a spus că nu trebuia făcută: „Nici ei nu au ţinut cont când le-am spus: ”Nu faceţi fuziunea cu PNL, nu e un lucru bun să dispară PDL”. PDL nu mai există azi. PDL este topit. Atunci eu ce obligaţii morale am faţă de acest partid.
Cei care conduc partidul să îşi asume destinele lui. Aşa l-au condus că l-au desfiinţat. Eu sunt de vină că ei au decis să îl topească în PNL? Eu cu PNL m-am luptat din 2007 încoace în toate competiţiile electorale. Dar la baionetă! Nu aşa în declaraţii în baie sau la televizor. M-am bătut în referendumurile pentru suspendarea preşedintelui, în alegerile parlamentare, europarlamentare. M-am luptat aici la alegerile locale, unde m-am luptat la baionetă cu USL. Pe mine nimeni nu mă poate acuza că nu mă pot face frate peste noapte cu PNL -ul, pentru că eu am avut o linie politică pe care am urmat-o în aceşti ani”, a afirmat Boc pentru stiridecluj.ro.

Mai puteţi citi:

Cătălin Predoiu pe Facebook: „Dacă domnul Boc ne va ignora şi de această dată, voi cere excluderea sa din PDL“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite