Datorită unei companii clujene, medicii olandezi pot consulta fişele pacienţilor printr-o aplicaţie pe telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania clujeană Yonder a creat aplicaţii pentru sectorul medical, farmaceutic, bancar şi administrativ din Olanda. Aceasta a lansat, ieri seară, la Cluj, un ghid al tendinţelor de care companiile software trebuie să ţină cont pentru a-şi asigura sustenabilitatea pe o piaţă.

„Ne face plăcere să ştim că o echipă de specialişti software din Yonder au contribuit la succesul unui sistem folosit în Olanda şi că aplicaţia, dezvoltată în parteneriat cu cliennţii noştri, are mii de utilizatori, număr care creşte exponenţial odată cu extinderea folosirii sistemelor mobile”, spune Ovidiu Sabou, Software ArchitectYonder.

Acea aplicaţie presupune accesarea fişei pacientului de către medic de oriunde, de pe smartphone. Tot prin respectiva aplicaţie se pot face programări inter disciplinare, fără ajutorul secretarei.

„Tragem un semnal de alarmă către firmele de software – nu vă concentraţi numai pe «azi» şi pe succesul pe care produsul vostru îl are acum pe piaţă; gândiţi-vă la dinamica din IT pentru a vă asigura succesul şi pe viitor”, spune Mihai Nadăş, Chief Technology OfficerYonder.

Yonder are o experienţă de 20 de ani în dezvoltarea de software, este parte grupul Total SpecificSolutions (TSS), un grup de companii de software care oferă soluţii specifice pentru circa 500 de companii, guverne naţionale şi locale si care a fost nominalizat de Truffle 100 pe locul 47 în Top 100 european pentru cele mai bune produse software.

În prezent, TSS are reprezentanţe în Olanda, Belgia, România sau Spania, peste 1.800 de angajaţi şi generează o cifră de afaceri anuală de peste 200 de milioane de euro. 

Compania Yonder a lansat luni, 17 iunie, la Cluj-Napoca „The InnovationRoadmap of Successful Software Companies”, un document ce structurează cele mai importante trenduri din industria tehnologiei, cu impact asupra succesului pe termen lung al companiilor software.

Vă recomandăm şi:

VIDEO Huawei Ascend P6 se lansează: un telefon Android performant şi subţire

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite