Cum arată o „reducere” în cea mai scumpă piață imobiliară a țării. Casă scumpită cu 700.000 de euro în câteva săptămâni

0
Publicat:

O casă care se vindea pentru 1.100.000 de euro la periferia Clujului costă acum cu 700.000 de euro mai mult, deși mulți experți spun că prețurile imobiliare au intrat pe un trend descendent. În realitate, situația este însă diferită.

FOTO Habitas.ro
FOTO Habitas.ro

Cea mai scumpă piață imobiliară din România, Clujul, nu încetează să surprindă prin prețurile practicate, de multe ori mai piperate decât în orașe din Franța, Germania sau Italia, țări în care nivelul de trai și salariile sunt net superioare țării noastre. Și chiar dacă unii experți spun că prețurile au început să scadă și aici, realitatea îi contrazice de cele mai multe ori.

Un exemplu este dat de o casă din cartierul clujean Făget, la periferia orașului, care înainte se vindea pentru 1.100.000 de euro, dar proprietarul nu o mai vinde decât pentru 1.800.000 de euro, adică mai scump cu 700.000 de euro, scrie Știri de Cluj.

Casa s-a scumpit în câteva săptămâni. FOTO Știri de Cluj
Casa s-a scumpit în câteva săptămâni. FOTO Știri de Cluj

Va prezentăm o casă deosebită, foarte spațioasă, situată într-o zona exclusiv de case, aproape de mijloace de transport în comun, acces facil pe o stradă cu asfalt, zona străzii Fagetului. Casa este o construcție solidă pe fundații de beton, zidărie din BCA, șarpantă din lemn, învelitoare din țiglă ceramică. Casa are o suprafață utilă de 593 mp + terasele și piscină, compartimentată astfel:

Demisol: cramă, sală hobby, wc de servici, saună, centrală termică, spălătorie, hol, casă scărilor, adăpost de apărare civilă, terasă. Parter: living, dormitor, loc de luat masa, bucătărie, cămară de alimente, 2 băi, hol, casă scării, spălătorie + călcătorie, windfang, sas, wc, pivniță, garaj, 3 terase foarte spațioase. Mansardă: living, dormitor + living, 2 dormitoare, oficiu, hol, dressing, 2 băi, casa scării, terasă de 28,32 mp”, se menționează în anunțul postat pe o platformă imobiliară.

Se vinde cu finisaje interioare moderne, de înalta calitate, mobilată și utilată. Casa dispune de curte, de o grădina mare și frumoas amenajată, piscină, loc de joacă pentru copii, garaj. Imobilul nu deține certificat energetic, însă va fi pus la dispoziția cumpărătorilor la semnarea contractului de vânzare-cumpărare!”, se mai arată în anunț.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite