„Criminala cu trei facultăţi“ era o fire sensibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii Ioanei Roman spun că aceasta este o fire sensibilă
Colegii Ioanei Roman spun că aceasta este o fire sensibilă

Tânăra care şi-a ucis iubitul cu 70 de lovituri de cuţit era pasionată de artă, filosofie şi de „frumuseţe în toate formele de manifestare“.  Colegii de la Facultatea de Psihologie din Cluj ai Ioanei Roman îşi aduc aminte de ea ca fiind originală, de la modul în care se îmbrăca, până la comportamentul ei la şcoală.

Băimăreanca Ioana Roman, tânăra de 22 de ani, care şi-a ucis, marţi noaptea, iubitul cu 70 de lovituri de cuţit, era studentă la trei facultăţi în Cluj-Napoca: Drept, Psihologie şi Filosofie. Colegii Ioanei de la Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, unde este studentă în anul III, îşi aduc aminte de ea mai ales datorită stilului hippy în care se îmbrăca sau a culorilor părului care variau de la blond, la roz sau albastru. „La psihologie sunt mulţi studenţi care nu se îmbracă după moda actuală, ci au un stil propriu, dar cu siguranţă o ţin minte când a venit cu părul vopsit în albastru”, îşi aduce aminte Ana, o colegă de an şi de secţie a Ioanei Roman. „Nu îmi aduc aminte să fi avut vreodată vreo ieşire violentă, nu părea genul. Este o fată înăltuţă şi subţire. Sunteţi singuri că nu a fost autoapărare?”, a mai spus Ana, după ce a aflat de crima de la Baia Mare.

Citiţi şi

Tatăl victimei: „Ioana să putrezească în puşcărie!“

Ioana Roman şi-a anunţat nunta pe blog

Criminala de la Baia Mare are remuşcări

Concluzia anchetatorilor: beţie sau nebunie

Citiţi şi:Poliţiştii nu au reuşit încă să dea de urmele ucigaşului asistentei Silvia Chirilă

O fiinţă sensibilă
Tot ea spune că îi mai citea, din când în când blogul Ioanei Roman: „Părea o fiinţă sensibilă în textele acelea”. „Eu, care caut eternitatea în fiecare puls al amorului... pot înţelege caracterul trecător al tuturor lucrurilor, dar niciodată trecerea dragilor mei”, scria pe unul dintre blogurile sale, Ioana. La pofilul ei figurează că o pasionează „motociclismul, psihologia, dreptul, filosofia, arta şi frumuseţea în toate formele de manifestare”. Pasionată de fotografie, studenta şi-a postat, printre altele, o serie de instantanee surpinse de ea.

Colegă de facultate cu sora ei
„Era drăguţă cu colegii, iar când venea la cursuri o aducea, uneori, la cursurile mai interesante, şi pe sora ei”, mai îşi aminteşte colega studentei. Pe lângă faptul ce este studentă în anul III la Psihologie, s-a înscris şi la Facultatea de Filosofie. Acum este în anul I, unde este colegă cu sora ei, Mona- Lisa Roman. Nici colegii de la Filosofie nu o prea cunosc. Nici nu au avut timp, pentru că sunt colegi doar de un semestru. „Le-am văzut că veneau la cursuri împreună”, îşi aminteşte o studentă de la Filosofie, Mihaela.
În ceea ce priveşte rezultatele la şcoală, Ioana Roman a obţinut media 7, 86  în semestrul I, la Facultatea de Filosofie.

Citiţi aici totul despre modul în care s-a petrecut crima

Crimă pasională
Băimăreanca Ioana Roman a sunat, marţi noapte, în jurul orei 1.00, la Poliţie pentru a anunţa că şi-a omorât iubitul, cu care era împreună de circa un an. La locul crimei, apartamentul din Baia Mare unde locuia cuplul, anchetatorii l-au găsit pe Ionel Abrudan (36 de ani), inspector financiar la Administraţia Fiscală Baia Mare, întins pe spate, într-o baltă de sânge. Acesta a fost înjunghiat de 70 de ori cu un cuţit. Se pare că totul a pornit de la o criză de gelozie.

NU RATAŢI MÂINE, ÎN ZIARUL „ADEVĂRUL“, CONFESIUNILE CRIMINALEI, FĂCUTE REPORTERULUI MONIKA KRAJNIK

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite