Competiţia care a scos corporatiştii clujeni din birouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de corporatiştii clujeni au ieşit din birouri pentru a participa la festivalul sporturilor pentru corporaţii, eveniment care are loc în 28 de ţări. Competiţia a fost împărţită pe 10 sporturi, iar câştigătorii se pregătesc pentru finala de la Bucureşti şi, apoi, pentru pentru World Corporate Games în New Mexico.

Aproximativ 350 de corporatişti clujeni s-au relaxat şi au făcut mişcare, în weekend, la festivalul sporturilor pentru corporaţii. Corporate Games, cel mai mare eveniment sportiv din lume, care are loc în 28 de ţări, a ajuns şi la Cluj. Participanţii au avut de ales între 10 sporturi diferite la care să se înscrie: alergare, baschet, biliard, bowling, dragon boat, fotbal in 6, înot, şah, tenis, şi tenis de masa. Câştigătorii competiţiei din Cluj sunt  înscrişi automat în finala de la Bucureşti, cu întreceri la 15 sporturi, care va avea loc pe 11-14 Iunie 2015. Mai departe, câştigătorii finalei naţionale vor reprezenta echipa României în cadrul World Corporate Games, eveniment programat în luna noiembrie, in New Mexico, Mexic.

Învingătorii de la fiecare dintre cele 10 sporturi au plecat acasă cu medalii de aur, argint şi bronz, iar companiile cu cele mai multe performanţe au câştigat râvnitele trofee Corporate Games. 

Dragon Boat, sportul vedetă la Cluj-Napoca

  

Pe lângă noutate în sine reprezentată de întregul concept de jocuri corporatiste, Dragon Boat a fost marea atracţie, sportul care a stârnit curiozitatea clujenilor. “Atât participanţii, cât şi spectatorii au fost încântaţi de spectacolul dat pe lacul din Gheorgheni, unde cei doi “dragoni”, conduşi de 10 vâslaşi, un toboşar şi un cârmaci s-au întrecut, pentru a-şi desemna câştigătorii”, susţine Laura Opriş,  managerul de comunicare al organizatorilor. Al doilea sport, ca atractivitate, a fost fotbalul, cu 13 echipe înscrise.

Organizatorii încep demersurile pentru o a doua ediţie a jocurilor corporatiste în Cluj-Napoca, în cadrul căreia participanţii vor avea la dispoziţie mai multe sporturi din care să aleagă. Unul din acestea este Catchball-ul, sportul care a devenit foarte popular în întreaga lume. O combinaţie între volei şi handbal, Catchball-ul e mai uşor de jucat şi mai distractiv.   

Citeşte şi

Corporate Games va fi în această iarnă în Poiana Braşov

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri