Bogdan Ota, românul devenit celebru în urma concursului "Norvegienii au talent", va cânta în centrul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Ota va cânta pentru clujeni. FOTO: Adevărul
Bogdan Ota va cânta pentru clujeni. FOTO: Adevărul

Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii aduce şi în această săptămână surprize clujenilor. În fiecare zi vor fi concerte, iar vineri, de la 19.00, invitatul special este românul care i-a cucerit pe finlandezi, Bogdan Ota.

Clujenii pot asista şi în această săptămână la programul special organizat de Primărie, pe scena din Piaţa Unirii: 


Marţi 18 Decembrie 2012, de la ora 18.30 - Bigtime production- Chris, Ami& Crista, Ligia Mureşan, Cristale şi Skydive

Miercuri 19 Decembrie 2012, de la ora 18.30 - Grupul de copii al Uniunii Creştine din România, iar de la ora 19.00 - Grupul de copii al Liceului Liviu Rebreanu

Joi 20 Decembrie 2012, ora 18.30, Corul Asociaţiei Amicus, iar de la ora 20.00 - Bogdan Curta

Vineri 21 Decembrie 2012, de la ora 18.30 - Ansamblul Florcloric de Cântece şi Dansuri Mureşul, iar de la ora 19.00 va cânta Bogdan Ota.

Cine este Bogdan Ota

În vârstă de 33 de ani, Bogdan Ota a avut o viaţă desprinsă parcă dintr-un film. A iubit de mic pianul, a urmat studii muzicale la Conservatorul din Iaşi, unde a rămas repetent însă în primul an, a încercat să îşi facă o carieră muzicală în România, însă nu a reuşit. Nemulţumit de mediul muzical românesc care nu i-a dat nicio şansă de afirmare, Bogdan Ota a plecat, anul trecut, în Norvegia, unde - după ce a practicat tot felul de meserii, printre care şi montatul copiatoarelor -, a fost înscris fără să ştie în competiţia "Norske talenter/ Norvegienii au talent" de şeful lui de la momentul respectiv.


Are concerte în toată lumea

Astfel, Bogdan Ota a devenit cunoscut pentru propriile lui compoziţii, datorită cărora a ajuns pe locul al doilea în finala concursului "Norvegienii au talent" (difuzată pe 27 mai pe postul norvegian de televiziune TV 2), fapt care i-a permis, de altfel, să îşi reia cariera muzicală.

La o săptămână după finala "Norvegienii au talent", Bogdan Ota a fost sunat de reprezentanţii Sony Music International, cu care a semnat un contract. În momentul de faţă, Bogdan Ota susţine concerte în toată lumea, a creat muzica unui scurtmetraj psihologic şi lucrează într-un studio din Norvegia pentru lansarea primului său album, care va apărea sub egida Sony Music International, după cum a declarat artistul în interviul acordat MEDIAFAX.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite