Becali despre Paszkany: Ce să spun eu despre ăla care umblă cu "zăpada", cu "făina" d-aia din Columbia?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a sugerat, joi seară, că finanţatorul formaţiei CFR Cluj, Arpad Paszkany a fost implicat în trafic de droguri, dar a doua zi, omul de afaceri din Pipera a afirmat că a glumit.

"Ce sa spun eu despre ăla care umblă cu «făină»? Ăla a zis despre mine că am dungă roşie pe buletin, aşa zic şi eu că e cu «făina», cu «zăpada», cu «făina» d-aia din Columbia. Lumea nu ştie că el avea moară d-aia de «făină», făcea import-export. Hai, gata, că nu mai spun nimic, că lumea nu ştie despre ce e vorba", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

În replică, Paszkany a afirmat, vineri dimineaţă, la Sport.ro, că Becali foloseşte un "jargon de puşcăriaş" şi a sugerat, la rândul său, că patronul Stelei este consumator de droguri.

"Eu nu cunosc jargoanele astea de tip puşcăriaş, cu care probabil dânsul s-a obişnuit pe vremea când a avut un loc aşa mai rece şi mai singuratic ca să se gândească la unele lucruri pe care le-a făcut înainte. Astea sunt jargoane cu care te familiarizezi dacă stai la puşcărie. La câte prostii vorbeşte omul, cred că cu făinile la care se gândeşte el s-a obişnuit el şi în afara puşcăriei. După ce a ieşit din puşcărie, l-a sunat de 20 de ori pe Iuliu Muşeşan până i-a răspuns şi cu vocea subţiată după puşcărie îşi cerea scuze de la Iuliu Mureşan şi de la mine şi spunea că niciodată nu o să mai jignească şi nu o să mai vorbească prostii pentru că a avut suficient timp să se gândească acolo şi chiar vrea să fie un om cât de cât respectabil. Cum a revenit în libertate, i-au trecut gândurile bune şi a revenit la aceleaşi metehne. Nu are rost să mai comentez, cu radioul, cu peretele şi cu alte categorii de persoane nu te cerţi", a spus patronul CFR-ului, citat de Mediafax.

Apoi, Becali a intervenit la Sport.ro şi a spus referitor la declaraţiile făcute joi că a glumit şi că a reacţionat astfel după ce finanţatorul CFR-ului a spus despre el că ar avea "dungă roşie în buletin".

"Transmiteţi-i aşa lui Paszkany: Eu sunt omul păcii, numai că el nu te lasă în pace. Iar cu «făina»... cu «făina» am glumit. Eu nu sunt sigur, am glumit. Ce aud pe colo, pe colo, am făcut şi eu o glumă", a afirmat patronul Stelei, care a adăugat: "Nu i-am dat 20 de telefoane cum zice, e minciună. Este un om prea impocrit Paszkany şi prea perfid".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite