ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ministrul Aurelia Cristea: "Am votat pentru un preşedinte care ne va uni pe toţi într-o Românie puternică şi prosperă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri prezidenţiale 2014. Ministerul pentru Dialog Social, clujeanca Aurelia Cristea, şi-a exercitat dreptul la vot la secţia cu numărul 102, grădiniţa unde a votat şi în primăvara acestui an, la alegerile europarlamentare.

Alegeri prezidentiale 2014. La o oră după ce a votat ministrul Ioan Rus în cartierul clujean Gruia, Aurelia Cristea, ministru pentru Dialog Social, şi-a exercitat dreptul la vot la secţia cu numărul 102, în cartierul Gheorgheni. Ea a fost însoţită de preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

„Am venit cu gândul de a vota un preşedinte tânăr, capabil, deschis dialogului, care ne va uni pe toţi românii într-un proiect al unei Românii puternice şi prospere”, a declarat doamna ministru după ce a ieşit din secţia de vot.

Mai puteţi citi:

Alegeri prezidenţiale 2014. Ioan Rus a votat pentru "a îndeplini o speranţă a sa". "Am votat să înceteze ura şi războiul românilor împotriva românilor" VIDEO

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Cluj. Ies sau nu clujenii la vot?

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite