Alarmă cu bombă la un mall din Cluj. Ce au descoperit geniştii chemaţi de urgenţă la faţa locului | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulius Mall din Cluj a fost evacuat din cauza unei alarme false
Iulius Mall din Cluj a fost evacuat din cauza unei alarme false

O alarmă falsă i-a pus pe jar pe poliţiştii clujeni, joi, 13 ianuarie. Un bagaj uitat probabil de cineva a închis practic pentru mai mult de o oră unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cluj.

Incidentul a pus pe jar autorităţile, care se temeau de ceea ce este mai rău. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Compartimentului Pirotehnic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, care au descoperit, în cele din urmă, că a fost vorba de o alarmă falsă şi că aşa-zisul colet suspect era un troller gol, uitat de cineva într-o zonă publică.

„La data de 13 ianuarie, în jurul orei 15.00, politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca, au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în apropierea unui centru comercial din cartierul Gheorgheni, s-ar afla un bagaj suspect.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Compartimentului Pirotehnic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, care au procedat la verificarea bagajului respectiv, constatând faptul că este vorba de un bagaj de tip troller, care era gol şi nu prezenta niciun pericol", au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Vă mai recomandăm:

Caz revoltător judecat în Franţa. Patru români au furat banii strânşi pentru un copil bolnav şi au fugit cu ei

Cum a scăpat de amendă o şoferiţă care parcase pe locurile pentru persoanele cu dizabilităţi. Asul din mâneca avocaţilor

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite