Cum a sc─âpat de amend─â o ┼čoferi┼ú─â care parcase pe locurile pentru persoanele cu dizabilit─â┼úi. Asul din m├óneca avoca┼úilor

0
0
parcare foto unsplash
Avoca┼úii ┼čoferi┼úei amendate au ar─âtat c─â marcajele rutiere erau ┼čterse, iar aceasta nu ┼čtia c─â a ocupat locurile destinate persoanelor cu dizabilit─â┼úi FOTO: Unsplash

Amendat─â ini┼úial dup─â ce parcase pe locurile destinate persoanelor cu handicap, o ┼čoferi┼ú─â din Cluj a ob┼úinut anularea sanc┼úiunii. Avoca┼úii ei au reu┼čit s─â-l conving─â pe judec─âtor c─â femeia nu a ├«nc─âlcat ├«n realitate legea.

O femeie din Cluj a fost amendat─â pe 30 martie dup─â ce a parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilit─â┼úi. Mai mult, ma┼čina i-a fost ridicat─â de domeniul public, astfel c─â ┼čoferi┼úa a fost obligat─â s─â mai pl─âteasc─â o sum─â de bani pentru a o recupera, noteaz─â┬áclujust.ro.

Sim┼úindu-se ne├«ndrept─â┼úit─â, ea a contestat amenda, astfel c─â s-a ajuns la proces. Aici, ┼čoferi┼úa a avut c├ó┼čtig de cauz─â, dup─â ce avoca┼úii ei au reu┼čit s─â demonstreze c─â locurile parcare nu erau marcate corect, mai exact marcajele rutiere erau deja ┼čterse ┼či foarte greu vizibile.

ÔÇ×Petenta, av├ónd ocazia s─â dovedeasc─â o stare de fapt diferit─â celei men┼úionate ├«n procesul verbal de contraven┼úie, deoarece instan┼úa a ├«ncuviin┼úat proba cu plan┼čele foto, petenta a r─âsturnat prezum┼úia de legalitate de care se bucur─â procesul verbal. Astfel, din con┼úinutul celor depuse la dosare de chiar intimata se observ─â c─â marcajele rutiere sunt deteriorate ┼či greu vizibile.

Se poate, deci trage concluzia c─â petenta, f─âr─â a vedea nici un indicator rutier care s─â limiteze parcarea, a efectuat aceast─â manevr─â pe un carosabil ale c─ârui marcaje erau deteriorateÔÇŁ, se precizeaz─â ├«n motivarea instan┼úei.

Astfel, instan┼úa a anulat sanc┼úiunile, iar femeia ar trebui s─â ├«┼či primeasc─â ├«napoi banii pl─âti┼úi pe amend─â ┼či pentru recuperarea ma┼činii ridicate.

V─â mai recomand─âm ┼či:

Acuza┼úii controversate ├«n cazul rom├ónului ├«nchis ├«ntr-o cu┼čc─â ├«n China. Decizie-surpriz─â a instan┼úei

Adolescentul orfan din România care l-a impresionat pe premierul britanic. Concluzia lui Boris Johnson VIDEOUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite