UPDATE Reparaţii. Circulaţie deviată de la ieşirea de pe A2 spre centura Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul va fi restricţionat FOTO Mediafax
Traficul va fi restricţionat FOTO Mediafax

Şoferii care circulă luni, 3 aprilie, pe Autostrada Soarelui sunt avertizaţi de poliţişti să reducă viteza din cauza traficului restricţionat. Drumarii asfaltează între km 14 şi 16, pe sensul pe mers Bucureşti-Constanţa.


UPDATE ORA 14.45. La această oră se execută lucrări de asfaltare pe breteaua de ieşire de pe autostrada A2 (sensul Bucureşti – Constanţa) către DN Centura Bucureşti, iar autovehiculele circulă deviat, astfel: se continuă deplasarea până la kilometrul 14, unde se părăseşte autostrada la ieşirea către Bălăceanca, după intersecţia cu sens giratoriu se virează stânga pe DC55, se subtraversează autostrada (către Cernica), iar la următoarea intersecţie cu sens giratoriu se ajunge în breteaua de legătură cu A2, urmând a treia ieşire. Ulterior se părăseşte autostrada (mergând către Bucureşti) pe breteaua de legătură cu DN Centura Bucureşti, anu anunţat poliţiştii. Se estimează că lucările vor dura două ore.

Lucrări pe drumul spre mare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Românea anunţat că luni, pe parcursul întregii zile, pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti– Constanţa, între km 14+600 şi 16 se vor executa lucrări de asfaltare pe prima bandă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua. Se va lucra şi pe breteaua de acces către autostradă din DN Centura Bucureşti, spre sensul de mers către Constanţa.
"Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă, să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie şi să respecte semnalizarea temporară instituită", au anunţat poliţiştii.

Vă recomandăm şi:

Reparaţii pe Autostrada Soarelui. Cât şi unde este restricţionat traficul

Poliţia, cu ochii pe Autostrada Soarelui. În acest weekend, drumul spre mare va fi supravegheat din elicopter

Trafic normal pe A2. Ce sunt sfătuiţi şoferii să facă pentru a evita accidentele

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite