Trafic blocat pe A2, la kilometrul 71, din cauza unui accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul este restricţionat la kilometrul 71 FOTOArhivă  digi24.ro
Traficul este restricţionat la kilometrul 71 FOTOArhivă  digi24.ro

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 71, din cauza unui accident de circulaţie care s-a produs în judeţul Călăraşi.

Poliţiştii de la centrul Infotrafic au anunţat că în zonă s-au format cozi, iar traficul este restricţionat. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 71, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, a avut loc un accident. Valorile de trafic sunt în creştere, precizează autorităţile.

În coliziune, au fost implicate două autoturisme, iar una dintre acestea transporta o rulotă. Patru persoane au fost rănite în impact. Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi a doua bandă a sensului de mers către Bucureşti şi se desfăşoară doar pe banda de urgenţă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Rusia intenţionează să anexeze regiunea Harkov. Atacuri în mai multe oraşe din Lugansk şi Doneţk Propaganda rusă, după decizia Uniunii Europene: „Republica Moldova va fi anexată României prin aderarea la UE”

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite