Tot mai mulţi călărăşeni se vaccinează anti-COVID. Câte doze au fost administrate într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaccinarea anti-COVID, aleasă de tot mai multe persoane  FOTO Adevărul
Vaccinarea anti-COVID, aleasă de tot mai multe persoane  FOTO Adevărul

Călărăşenii aleg în număr tot mai mare să se vaccineze anti-COVID. În ultimele 24 de ore au fost administrate 2.389 de doze de ser. Cele mai multe imunizări, 923, au fost cu prima doză.

Conform autorităţilor judeţene, în ultimele 24 de ore au fost administrate 2.389 doze de vaccin după cum urmează: doza 1 - 923, doza 2 - 167, doza 3 - 535 şi doza unică Janssen (Johnson & Johnson) - 764.

Numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 31 decembrie 2020, prima administrare) la nivel judeţean – 141.960, din care: doza 1 - 61.718, doza 2 - 52.767, doza 3 - 8.708 şi doza unica Janssen (Johnson & Johnson) - 18.767.

Instituţia Prefectului – Judeţul Călăraşi face apel la cetăţeni să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi prevederile actelor normative în vigoare.

De asemenea, cetăţenii care doresc să se vaccineze o pot face la medicii de familie cu disponibilitate pentru administrarea serului anti-Covid-19 Janssen (produs de Johnson & Johnson) sau într-unul din următoarele centre de vaccinare:

1. Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi 

2. Centrul Comunitar Sala Sport Lehliu-Gară 

3. Centrul Comunitar Clădire ENEL Călăraşi 

4. Centrul Comunitar Sala Sport Şcoala 11 Călăraşi 

5. Centrul Comunitar Fosta Cameră de Gardă Spital Budeşti

6. Centrul Comunitar Sală Sport Şcoala Mircea Eliade Olteniţa. 

sau accesaţi harta interactivă https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare şi găsiţii cel mai apropiat centru de vaccinare. Puteţi merge la vaccinare şi fără programare, dar programările au prioritate. 

Vă mai recomandăm şi:

De ce doza booster cu ser Moderna se înjumătăţeşte faţă de doza care s-a folosit la schema iniţială. CNN: Estul şi Vestul, două lumi

Umilinţa în cea mai pură formă la admiterea în Jandarmerie, un concurs ca pe vremea comunismului: „Bode ar trebui să vină cu pedepse drastice”

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite