Târgul de toamnă se deschide pe 1 septembrie în cartierul Obor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de toamnă se deschide pe 1 septembrie FOTO Facebook/PMC
Târgul de toamnă se deschide pe 1 septembrie FOTO Facebook/PMC

De mai bine de 300 de ani, meşteri populari şi producători locali se reunesc, în perioada 1-8 septembrie, pentru o marca începutul calendaristic al toamnei. Bâlciul se deschide şi în acest an în cartierul  Obor.

Primăria Municipiului Călăraşi, prin Serviciul Public Pieţe şi Oboare va organiza în perioada 1 – 8 septembrie 2021 Târgul de Toamnă. Cei care doresc să-şi desfăşoare o activitate economică în târg sunt invitaţi să se prezinte în data de 25 august 2021, ora 08.30 în str. Prel. Dobrogei (locaţia Oborului săptămânal) pentru a li se repartiza terenul necesar desfăşurării activităţii, au anunţat reprezentanţii Primăriei Călăraşi.

La bâlci, aşa cum se numeşte popular târgul de toamnă, vor fi deschise terase, gogoşerii şi zeci de corturi cu mărfuri industriale (jucării, unelte, îmbrăcăminte, încălţăminte etc.). De asemenea, vor exista şi societăţi cu alte tipuri de activităţi în parcul de distracţii.

În perioada 1-8 septembrie, aşa cum se obişnuieşte în fiecare an, copiii, tinerii, dar şi vârstnicii au parte de distracţie la maximum. Autorităţile speră şi acum la succesul ultimilor ani când peste 50.000 de oameni s-au înghesuit  de fiecare dată să meargă la bâlci pentru a petrece câteva ore printre tarabele pline cu jucării, dulciuri, dar şi grătarele pe care au sfârâit mititeii şi cotletele.

Vă mai recomandăm şi.

O stradă s-a surpat şi casele o iau la vale. Oamenii sunt revoltaţi: „Stop dezastrului urbanistic din Cluj Napoca!” FOTO

 

Salima Mazari, guvernatoarea care a condus o rezistenţă anti-talibană până la sfârşit, capturată de militanţi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite