Spectacolul susţinut de Dan Puric, "De la dragoste la iubirea creştină", anulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Puric nu mi vine la Călăraşi pe 11 ani. Spectacolul pe care urma să-l susţină, "De la dragoste la iubirea creştină" a fost anulat. Centrul Cultural Judeţean Călăraşi a anunţat că valorea biletelor deja achiziţionate va fi restituită.


De la dragoste la iubirea creştină “ este numele conferinţei pe care Dan Puric ar fi trebuit s-o susţină la Călăraşi.  "Există o coaliţie a tăcerilor împotriva valorilor. Este o chestie instituţionalizată, o nesimţire bine controlată. Noi avem un echilibru extraordinar şi tocmai asta se încearcă acum, dărâmarea lui, printr-o punere în lumină a patologicului. Or nu e deloc aşa. Sufletul poporului român n-are a face cu patologicul. Însă acest echilibru sufletesc a fost întotdeauna atacat…

Scopul este să ajungem la vegetativ, ca să le creezi oamenilor reflexe de animale, asta fac televiziunile. De ce să existe emisiuni unde să fie pusă la treabă inteligenţa românească? Nu există aşa ceva. Calitatea în România are o depresie, e dată la o parte…", povestea Dan Puric în spectacolele pe care le-a susţinut în ţară. Valoarea biletelor achiziţionate deja pentru spectacolul din 11 mai va fi restituită la secretariatul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Oare de ce Dan Puric nu a rămas actor?

Cum s-a inventat un conflict între Andrei Pleşu şi Dan Puric

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite