Se schimbă vremea. Toamna îşi intră în drepturi: temperaturi scăzute şi ploi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se anunţă vreme rece Foto:I.S.
Se anunţă vreme rece Foto:I.S.

Vremea devine schimbătoare în următoarea perioadă, semn că toamna îşi întră în drepturi. Cerul se împarte între nori şi soare, iar temepraturile scad în termometre.

În Bărăgan, ploile apar abia spre sfârşitul săptămânii, în schimb regimul terminc devine tot mai modest, iar toamna faci paşi mari, mai ales în regiunile sud-vestice, unde, în primele zile din săptămână nu se vor depăşi valori de 18-20 de grade. Următoarele zile vor fi dominate de o vreme instabilă, meteorologii anunţând atât perioade cu ploi, dar şi cu soare. La Călăraşi, maximele nu vor mai depăşi 25 de grade, iar minimele se vor situa între 11 şi 13 grade.

Ultimele zile ale acestei săptămâni vin cu o schimbare semnificativă a vremii, se întorc ploile. “Local şi temporar vaploua, în majoritatea regiunilor, începând cu cele din vest şi sud-vest. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei, adică temperaturi maxime cuprinse între 20 şi 26 de grade”, spun meteorologii.

Vă recomandăm şi:

METEO Cum va fi vremea în weekend

METEO Cod galben de furtuni pentru cinci judeţe din sud-vestul ţării. Bilanţ: o persoană a murit şi alte două au dispărut

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite