Primul workshop de comunicare cu personalul medical de la UPU Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Personalul de la UPU, instruit cum să comunice eficient cu pacienţii FOTO Facebook/B.M.
Personalul de la UPU, instruit cum să comunice eficient cu pacienţii FOTO Facebook/B.M.

Bogdan Mihai, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, alături de dr. Viorica Gheorghiţa, şefa UPU, a derulat ieri primul workshop de comunicare cu personalul din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.

"Am încercat să găsim metode prin care să fie îmbunătăţită comunicarea cu orice persoană care are nevoie de serviciile Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi. Ca şi sfat general le-am spus colegilor mei că soluţia este una foarte simplă. Să se pună în locul fiecărei persoane care se prezintă la noi şi să acţioneze exact aşa cum ar dori ei să fie trataţi intr-o situaţie similară.

Şi pentru că atunci când vorbim de comunicare întotdeauna există cel puţin două părţi implicate, aceeaşi rugăminte v-o adresez şi dumneavoastră. Să vă puneţi întotdeauna şi în locul celui cu care interacţionaţi, să putem găsi echilibrul împreună. Mulţumesc!", a transmis managerul unităţii medicale.

Vă mai recomandăm şI:

Haosul facturilor la energie: Peste 10.000 de reclamaţii la Protecţia Consumatorilor în doar şase luni

Cum a fost păcălit un român care a vrut să-şi rezerve vacanţa în Grecia pentru anul viitor. „În 2-3 ani o să fie ca-n Mamaia“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite