Poliţia, la datorie de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Toate drumurile, împânzite de agenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru ca Adormirea Maicii Domnului să fie o sărbătoare tihnită, Poliţia Română trimite în stradă, în acest weekend care se prelungeşte inclusiv luni, 15 august, 9.800 de agenţi.


La nivelul judeţului Călăraşi, în perioada 12 – 15 august, zilnic, se vor afla la datorie peste 60 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, transporturi, precum şi de la structurile de intervenţie rapidă, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi de la combaterea criminalităţii organizate.

Cei peste 60 de poliţişti vor acţiona cu 30 de autospeciale pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare. Vor fi organizate, zilnic, în această perioadă, 32 patrule de siguranţă publică, dintre care 15 pedestre şi 17 auto.

Câte 7 radare în fiecare zi

În aceste zile, 60 de poliţişti vor fi prezenţi şi vor acţiona la manifestările religioase, evenimentele cultural-artistice şi ceremoniile militare prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei, la care se estimează că va participa un număr mare de persoane.
Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, 30 de poliţişti rutieri vor acţiona pe tronsoanele drumurilor judeţene, naţionale şi autostrăzi, utilizând în medie, zilnic, 7 aparate radar. Totodată, poliţiştii de la transporturi vor acţiona pe trenurile de călători, în staţiile  şi triaje de cale ferată,  precum şi în porturile Călăraşi şi Olteniţa.
 

Vă recomandăm şi:

Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de persoane şi de marfă

Razie în trafic. Transportatorii de marfă şi de persoane, în vizorul poliţiştilor

Razie pe şosele. Poliţia, cu ochii pe şoferii băuţi sau care consumă droguri

Tamponare pe DN4. Şoferul vinovat, băut şi fără permis, a fugit de la locul accidentului

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite