Minivacanţa de 1 mai, petrecută în linişte. Doar vitezomanii au dat de lucru poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii, traşi pe dreapta pentru control Foto:Adevărul
Şoferii, traşi pe dreapta pentru control Foto:Adevărul

Călărăşenii au petrecut în linişte minivacanţa de 1 mai. Cei peste 220 de poliţişti care s-au aflat non-stop în stradă au acţionat pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor. Chiar dacă nu s-au comis infracţiuni grave şi nu u avut loc nici accidente rutiere soldate cu pierderi de vieţi omeneşti, poliţiştii au constatat 10 infracţiuni.



Pentru neregulile descoperite au fost aplicate 526 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare a amenzilor de peste 98.000 lei. Zece persoane prinse în flagrant, două dintre ele fiind cercetate în stare de arest preventiv. Pe şosele însă nu a fost linişte.

Poliţiştii rutieri au sancţionat 392 de abateri, dintre care 229 au constat în depăşirea limitelor legale de viteză, 69 în neutilizarea centurii de siguranţă, 3 depăşiri neregulamentare şi 2 conduceri sub influenţa alcoolului, fiind amendate şi alte încălcări ale legislaţiei în materie. 21 de conducători auto au rămas fără permisele de conducere, poliţiştii dispunând şi măsura reţinerii a 3 certificate de înmatriculare.
 

Vă recomandăm şi:

Amenzi-record. În 8 ore, poliţiştii au aplicat sancţiuni de 158.000 de lei

Măsură. Peste 100 de persoane, supravegheate judiciar de poliţiştii din Călăraşi

Scandal. Un bărbat care a ultragiat un poliţist la Olteniţa a fost arestat

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite