Managerul spitalului Olteniţa: Avem independenţă termică pentru a evita evenimente de tip Matei Balş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr.Claudiu Cocoşilă, managerul spitalului din Oltenita FOTO Facebook/dr.Claudiu Cocoşilă
Dr.Claudiu Cocoşilă, managerul spitalului din Oltenita FOTO Facebook/dr.Claudiu Cocoşilă

Spitalul din Olteniţa se modernizează. Dr. Claudiu Cocoşilă, noul manager, a anunţat că extinderea reţelei de exigen a fost finalizată, iar unitatea medicală are centrală termică proprie, pentru a se evita tragedii de tip Piatra Neam sau Matei balş.

Managerul spitalului a anunţat pe pagina sa de socializare ce îmbunătăţiri au fost realizate în ultima perioadă, dar trage şi un semnal de alarmă privind asistenţa medicală pentru toţi pacienţii, având în vedere că unitatea medicală pe care o conduce este spital Covid.

Dragi olteniţeni,

Multitudinea evenimentelor prin care a trecut România  a făcut sa treacă mai bine de o lună de la ultima mea postarea . S-au întâmplat multe lucruri şi bune şi rele. Aleg să vi le prezint pe cele bune: 

 1.Spitalul Olteniţa a finalizat extinderea reţelei de oxigen.

 2.Am înlocuit cortul de triaj  cu o structură  uşoară, pentru a putea realiza triajul pacienţilor în condiţii decente pe timp de iarnă.

 3.Am finalizat reabilitarea termică şi sanitară a parterului corpului vechi al spitalului, conferindu-i independenta termică şi pentru a evita evenimente de tip Piatra Neamţ sau Matei Balş. 

 4.Am finalizat  lucrările la acoperişurile intrărilor în spital, pe unde apa se infiltra în interior.  

5.Din 15 februarie ,Spitalul Olteniţa va avea în echipă inca  2 medici: endocrinologie şi ORL.

6.Avem în desfăşurare negocieri  cu medici urgentist, epidemiolog, pediatru, medic de laborator.

 7.Am informat autorităţile judeţene şi centrale despre "statutul mixt-COVID/NON COVID"  al unor spitale  din Călăraşi. Acest lucru nu este permis la Olteniţa şi astfel ţine Spitalul Olteniţa departe de nevoile de sănătate ale oamenilor, în timp ce celorlalţi li se permite un statut privilegiat.

 8.Asistenţă  medicală de urgenţă este asigurată  pentru orice pacient în Spitalul Oltenita.

9.Am identificat mare parte dintre  neregulile găsite la preluarea mandatului şi suntem în plin proces de remediere ale acestora.

Vă mai recomandăm şi:

EXCLUSIV. Ultima zi de muncă la Apele Române, pentru directorul care a refuzat să lucreze cu ospătăriţa-inginer VIDEO

 

Desfăşurare impresionantă de forţe pe şantierul unei autostrăzi din România. Angajaţii constructorului român muncesc ca în China VIDEO

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite