Jandarmii asigură ordinea publică la evenimentele care au loc în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmeria asigură ordinea publică la manifestările culturle şi sportive FOTO Adevărul
Jandarmeria asigură ordinea publică la manifestările culturle şi sportive FOTO Adevărul

În perioada 08 – 11 octombrie , Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea ordinii publice la mai multe evenimente  religioase şi sportive.

Este vorba despre slujba de sfinţire oficiată de către Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi  Călăraşilor, la Parohia cu hramul ,,Sfântul Gheorghe” Şoldanu din cadrul Protopopiatului Olteniţa.

De asemenea, militarii vor supraveghea meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Olteniţa şi S.C. F.C. Voluntari S.A. 2 din cadrul Ligii a III-a, seria a III-a, etapa a VII-a,  programat în ziua de sâmbătă, 9 octombrie, pe stadionul municipal din Olteniţa şi partida dintre echipele A.S.F.C. Agricola Borcea şi C.S. Popeşti Leordeni din cadrul Ligii a III-a, seria a III-a, etapa a VII-a,  programată în ziua de sâmbătă, 9 octombrie, pe stadionul comunal din localitatea Borcea.

Misiunea forţelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, protecţia participanţilor la aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum şi respectarea regulilor de igienă individuală pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2. 

Vă mai recomandăm şi:

Prognoza meteo: Un val de frig loveşte România. Unde sunt aşteptate ninsori

România, sub asediul COVID-19. Cum am ajuns astăzi în scenariul în care se afla Italia la începutul pandemiei

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite