FOTO Hoţi cu imaginaţie. Banii proveniţi din jefuirea celor doi bătrâni din Chirnogi, ascunşi în ursuleţi de pluş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii găsiţi în jucăria de pluş Foto:IPJ Călăraşi
Banii găsiţi în jucăria de pluş Foto:IPJ Călăraşi

Mare le-a fost mirarea poliţiştilor călărăşeni când, în timpul anchetei privind jefuirea celor doi bătrâni din Chirnogi, au descoperit banii ascunşi în pachete de ţigări şi jucării de pluş. Hoţii au crezut că metoda ingenioasă nu-i va da de gol dacă vor burduşi ursuleţii cu bani. Anchetatorii spun că la percheziţii au fost recuperaţi 7.100 de lei, mai puţin cu 400 de lei decât furaseră tinerii.

Anchetatorii spun că cei trei tineri au îndesat bani în câteva jucării, după ce le-au cusut la loc, gândindu-se că astfel nu vor fi găsiţi. Poliţiştii i-au prezentat ieri Judecătoriei Olteniţa pe suspecţi, cu propunerea de arestare preventivă. Ştefan N., de 18 ani şi Constantin D., de 23 ani vor sta după gratii câte 29 de zile, în timp ce colegul lor de fărădelegi , David Ţ., de 17 ani, a primit mandat pentru 19 zile. Anchetatorii spun că jaful s-a petrecut în noaptea de 13/14 august 2012. Ştefan N., de 18 ani, Constantin D., de 23 ani, şi  David Ţ., de 17 ani, având feţele acoperite cu cagule, au pătruns peste două persoane, soţ şi soţie, cu vârstele de 79 şi 82 ani, i-au imobilizat şi lovit şi le-au sustras din locuinţă suma de 7.500 lei.

Bani în pachetele cu ţigări Foto:IPJ Călăraşi

VEZI AICI UNDE AU FOST GĂSIŢI  CEI 7.100 DE LEI

Citeşte şi: Autorii jafului de la Chirnogi, reţinuţi. Trei bărbaţi cu cagule au atacat doi bătrâni şi le-au furat 7.500 de lei

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite