Forţe proaspete la Biroul Imigrări. Zeci de absolvenţi ai Academiei de Poliţie, detaşaţi în 8 judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii vor fi detaşaţi în mai multe judeţe ale ţării FOTO Facebook/IGI
Poliţiştii vor fi detaşaţi în mai multe judeţe ale ţării FOTO Facebook/IGI

Mai mulţi ofiţeri de poliţie, absolvenţi ai Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", specializarea Imigrări, vor fi detaşaţi în mai multe judeţe ale ţării, printre care şi Călăraşi. Timp de un an,  poliţiştii se vor afla sub tutela specialiştilor IGI care îi vor iniţia în tainele acestei meserii.

Cu forţe proaspete şi cu mult entuziasm după depunerea jurământului şi înaintarea în primul grad profesional, 24 de tineri, absolvenţi ai promoţiei din acest an ai Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", repartizaţi în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, au debutat în cariera de ofiţer.

Astfel, noii colegi îşi vor desfăşura activitatea în structurile centrale şi teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări repartizaţi la Direcţia Azil şi Integrare, Direcţia Migraţie, Serviciul Juridic, Serviciul Resurse Umane, Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti, Serviciile pentru Imigrări ale judeţelor Arad, Ilfov, Galaţi, Tulcea, Prahova, Birourile pentru Imigrări ale judeţelor Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Hunedoara, Centrele Regionale de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil din Bucureşti, Galaţi, Giurgiu şi Maramureş.

Timp de un an poliţiştii se vor afla sub tutela specialiştilor IGI care îi vor iniţia în tainele acestei meserii, iar la finalizarea perioadei vor fi definitivaţi în profesie, a anunaţt Inspectoratul General pentru Imigrări.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite