Elevii din Olteniţa, în stagiu de practică în Spania, în cadrul proiectului INFOED

0
0
Elevi din Olteniţa, în Spania FOTO Facebook/Daniel Anghel
Elevi din Olteniţa, în Spania FOTO Facebook/Daniel Anghel

Elevii Colegiului Naţional “Neagoe Basarab” din Olteniţa au avut parte de o experienţă inedită în Spania, în cadrul proiectului INFOED.

"Călătoria prin civilizaţia spaniolă, dar şi dezvoltarea competenţelor în domeniul informaticii prin activităţi practice, au condus către reuşita proiectului INFOED.

 Stagiul de practică realizat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene reprezintă un punct important în cariera viitorilor informaticieni (dar şi pentru cei care vor îmbrăţişa alte profesii),  întrucât au avut oportunitatea să intre în contact cu un alt mediu social-economic, fapt ce le va permite să se integreze mai bine în orice companii sau medii economice transnaţionale.

Participanţii se declară profund impresionaţi de întreaga cultură spaniolă şi de oraşul Granada, unde au petrecut trei săptămâni fascinante. Este un frumos start spre Europa, spre lume, spre noi standarde profesionale şi de viaţă", a explicat Daniel Anghel, profesor de geografie la Colegiul Neagoe Basarb din Olteniţa.

Vă mai recomandăm şi:

Medic, despre Diana Şoşoacă: Ce puii mei aş face să-mi urle bestia la uşă, care rage şi mă ţine de seringă?!

Reportaj. Ce nu s-a văzut la TV la moţiunea de cenzură: jigniri repetate, alianţe de conjunctură şi zeci de aleşi care refuză să poarte mască de protecţie

Mai multe - Călăraşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite