Dosare penale pentru furt de curent. 9 persoane, racordate ilegal la reţeaua de energie, prinse de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrătorii Enel i-au debranşat pe cei care furau curent Foto:Arhivă Adevărul
Lucrătorii Enel i-au debranşat pe cei care furau curent Foto:Arhivă Adevărul

Razie de amploare la Budeşti, Şoldanu, Plătăreşti şi Fundeni! Zeci de jandarmi au fost solicitaţi, alături de lucrători Enel, să acţioneze pentru combaterea furturilor de energie electrică, la sfârşitul săptămânii trecute.


În urma controalelor efectuate, oamenii legii au identificat 9 persoane care furau curent prin folosirea unor instalaţii clandestine racordate direct la reţeaua electrică aflată în imediata apropiere a locuinţelor. Jandarmii au întocmit imediat actele de sesizare necesare începerii urmăririi penale, anchetele fiind preluate de poliţişti.

În perioada 29 – 31 ianuarie, peste 130 de jandarmi au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor la nivelul judeţului Călăraşi, însumând aproximativ 34 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice. În urma misiunilor desfăşurate, jandarmii au aplicat 52 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.300  lei. De asemenea, efectivele de jandarmi au constatat 21 infracţiuni, dintre care 18 în acţiuni proprii şi 3 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 12 autori.
 

Vă recomandăm şi:

Hoţi de curent electric, prinşi de jandarmi. Zeci de persoane, racordate ilegal la reţeaua de energie

Hoţii de curent de la E-On. Percheziţiile din Bârlad privind furtul de energie electrică s-au lăsat cu reţinerea unor salariaţi ai firmei de distribuţie

Şase suspecţi de furt din reţeaua dezafectată de irigaţii, reţinuţi. Printre ei se află şi un poliţist, bănuit că a dat informaţii din anchetă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite