Doi elevi din Bărăgan, printre câştigătorii celei de-a XV-a ediţii a concursului naţional "Mesajul meu antidrog"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceanul Ionuţ Cristea, câştigător la categpria Grafică FOTO Facebook/Ionuţ Cristea
Liceanul Ionuţ Cristea, câştigător la categpria Grafică FOTO Facebook/Ionuţ Cristea

Cea de-a XV-a ediţie a concursului naţional „Mesajul meu antidrog”, unul dintre proiectele de succes de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare din învăţământul gimnazial şi liceal din toate judeţele ţării şi din Bucureşti şi care se desfăşoară anual, încă de la înfiinţarea ANA, s-a încheiat.

Din fiecare judeţ/sector au fost selecţionate 10 şcoli (atât din mediul urban, cât şi rural) cu învăţământ gimnazial şi 5 licee (atât din mediul urban, cât şi rural) ce totalizează aproximativ 3.500 de elevi/judeţ.  Beneficiarii indirecţi au fost cadrele didactice, familiile elevilor participanţi, prietenii şi societatea în general. Recent, s-a desfăşurat activitatea de evaluare a lucrărilor calificate la faza naţională a proiectului ,,Mesajul meu antidrog”, ediţia a XV-a, iar juriul, format din specialişti din cadrul ANA şi profesori ai Palatul Naţional al Copiilor, a desemnat câştigătorii secţiunilor înscrise în concurs.

Festivităţile de premiere se vor organiza cu ocazia lansării ediţiei a XVI-a a concursului, în cursul anului şcolar 2018 – 2019. Cu acelaşi prilej, Agenţia Naţională Antidrog va oferi diplome de excelenţă unităţilor şcolare gimnaziale şi liceale, care s-au remarcat la nivelul fiecărui judeţ în domeniul prevenirii consumului de droguri în mediul şcolar. Din judeţul Călăraşi, doi elevi sunt câştigători. Este vorba despre Ionuţ Cristea de la- Colegiul Tehnic ,,Ştefan Bănulescu” Călăraşi, care a obţinut locul II la secţiunea Grafică şi Ionuţ Ene, clasa a V-a - Liceul Tehnologic nr.1 Fundulea, jud. Călăraşi, care s-a clasat pe locul II la secţiunea Pictură.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite