Descinderi la suspecţi bănuiţi de trafic de minori şi proxenetism. Poliţia pune în executare 8 mandate de aducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a descins la mai multe adrese FOTO Adevărul
Poliţia a descins la mai multe adrese FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni şi cei ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. au descins la 8 adrese pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în proxenetism şi trafic de minori.  Oamenii legii vor pune în aplicare opt mandate de aducere.

 Oamenii legii efectuează opt percheziţii în Călăraşi şi Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de trafic de minori şi proxenetism. Vor fi puse în executare opt mandate de aducere. Din cercetări a reieşit că membrii grupării, femei şi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 31 de ani,  ar fi constituit, începând cu luna noiembrie 2015, un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi trafic de minori.

Astfel, cei în cauză ar fi determinat, înlesnit şi însuşit foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către trei persoane de sex feminin, printre care şi o minoră. Opt persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, proxenetism şi trafic de minori.          
 

Vă recomandăm şi:

19 descinderi la membrii unei grupări specializate în furturi şi fapte de corupţie

Descinderi. Tone de îngrăşăminte chimice şi produse petroliere, confiscate de poliţiştii de la Transporturi

Ce au găsit poliţiştii la cele 54 de percheziţii. Instalaţie artizanală pentru contrafacerea alcoolului şi maşini de lux folosite la comiterea infracţiunilor

Descinderi la 54 de adrese. Poliţia, pe urmele unei reţele de evazionişti

Descinderi cu mascaţi. Percheziţii la evazionişti cu materiale reciclabile de 2,2 milioane de euro

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite