Descinderi la proxeneţi şi traficanţi de minori. Poliţiştii pun în executare 15 mandate de aducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au descins la mai multe adrese FOTO Adevărul
Poliţiştii au descins la mai multe adrese FOTO Adevărul

Poliţiştii din Călăraşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au descins marţi dimineaţă, 14 februarie, la 17 adrese pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de minori  şi proxenetism.

Anchetatorii efectuează 17 percheziţii domiciliare în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic de minori şi proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2016, membrii grupării s-ar fi implicat în recrutarea şi exploatarea sexuală a unor persoane minore şi majore din judeţul Călăraşi, în vederea obţinerii unor sume de bani şi altor avantaje.

De asemenea, spun poliţiştii, cei în cauză sunt cercetaţi şi pentru mai multe furturi din societăţi comerciale, având complici agenţi de pază ai respectivelor firme. Poliţiştii vor pune în executare 15 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - B.T. Călăraşi pentru audieri.
 

Vă recomandăm şi:

O familie din Budeşti, bănuită de trafic de minori. Fetele, lipsite de libertate, erau obligate să se prostitueze

Descinderi la Sibiu, la persoane acuzate de trafic de minori. Zeci de tinere, inclusiv minore de 15 ani, erau puse să se prostitueze

Criminali în serie, tată şi fiu, săltaţi pentru trafic de persoane, după ce au ieşit din puşcărie: forţau tinere să cerşească pentru ei

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite