Delegaţie bulgară la Olteniţa pentru discuţii privind dezvoltarea fluxului de mărfuri pe Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O delegaţie bulgară s-a aflat pentru a doua oară în ultimele două săptămâni în judeţul Călăraşi FOTO Facebook/Ciprian Pandea
O delegaţie bulgară s-a aflat pentru a doua oară în ultimele două săptămâni în judeţul Călăraşi FOTO Facebook/Ciprian Pandea

Un nou tip de comunicare transfrontalieră menită să dezvolte, în principal, fluxul fluvial de mărfuri pe Dunăre, ce suferă schimbări importante odată cu actuala situaţie geo-politică din zonă, a avut loc miercuri, 13 iulie, la Olteniţa.

Întâlnirea s-a bucurat şi de prezenţa Ambasadorului Republicii Bulgare în România, Excelenţa Sa Radko Vlaykov şi a secretarului de stat din Ministerul Transporturilor, Ion Popa.

La discuţii a luat parte şi senatorul de Călăraşi Ciprian Pandea, alături de deputatul Emil-Florian Dumitru, la invitaţia primarului din Olteniţa, Costinel Milescu.

"Am spus de fiecare dată că la Olteniţa administraţia liberală are viziune pe termen mediu şi lung, şi că, pe lângă rezolvarea problemelor imediate de infrastructură ale oraşului, se pun bazele unui viitor durabil al localităţii.  Cele două porturi, cel turistic şi cel comercial, precum şi un drum de centură, sunt principalele obiective de dezvoltare ale administraţiei", a precizat Ciprian Pandea, senator de Călăraşi. 

Acesta a dat asigurări că va susţine, alături de colegii săi parlamentari, ca investiţiile publice de la Olteniţa să aibă finalitate.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Timpul joacă în favoarea ruşilor, afirmă un specialist în apărare

Criza politică din Sri Lanka. Povestea dinastiei politice care a distrus ţara: cum a preluat puterea şi cum a dus statul la faliment

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite