Crimă la căminul de bătrâni din Călărași. Un bătrân a înjunghiat doi bărbați cu un briceag

0
0

Scene șocante la Căminul de bătrâni din Călărași: un rezident s-a năpustit cu un briceag asupra a doi colegi și i-a înjunghiat. Una dintre victime a decedat la scurt timp la spital.

Agresorul a fost reținut de polițiști FOTO Adevărul
Agresorul a fost reținut de polițiști FOTO Adevărul

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au reținut un bărbat, în vârstă de 79 de ani, pentru omor calificat și tentativă la omor calificat.

La data de 21 septembrie, conform anchetatorilor, în jurul orei 04.55, polițiștii au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de asistenta unui cămin de persoane vârstnice cu privire la faptul că un rezident a agresat două persoane.

Incidentul tragic a avut loc pe fondul unui conflict minor. Enervat pe cei doi colegi ai săi, agresorul, un bărbat, de 79 de ani, i-a atacat cu un briceag. Atacul s-a petrecut atât de repede încât nimeni nu a avut timp să intervină pentru a-i apăra pe cei doi bărbați.

Persoanele în cauză au fost trasportate la spital, bărbatul de 80 de ani decedând ulterior.

Agresorul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Dublul asasinat, comis de un chiriaș

Pe 12 aprilie 2022, o descoperire macabră îngrozea Călărașiul. Două persoane, tată şi fiică, au fost găsite decedate în propria locuinţă, în casa aflată pe strada Griviţa nr.29.

La scurt timp de la comiterea dublului asasinat, au ieșit la iveală detalii şocante. Chiriaşul, cel care locuia de mai multă vreme într-o cameră din casa victimelor, a fost autorul faptelor cutremurătoare.

După comiterea crimei, principalul suspect a povestit la interogatoriu că a încercat să-i ducă pe anchetatori pe o pistă greşită. El şi-a schimbat hainele pătate de sânge, a făcut duş şi apoi a sunat la 112, anunţând că i-a găsit pe cei doi fără suflare în casă.

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite