Consilierii locali, convocaţi în şedinţă extraordinară. Rectificarea bugetului, pe ordinea de zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şedinţa are loc la Primărie FOTO Adevărul
Şedinţa are loc la Primărie FOTO Adevărul

Consilierii locali sunt convocaţi în şedinţă extraordinară vineri, 14 iulie, având pe ordinea de zi un singur proiect de hotărâre. Este vorba desre rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2017.

În expunerea de motive a proiectului se arată, printre aletele, că având în vedere numeroasele solicitări ale instituţiilor de învăţământ preuniversitar de stat şi faptul că acestea au intrat în perioada de vacanţă, în urma analizării la faţa locului a cerinţelor acestora cu privire la suplimentări de fonduri pentru efectuarea reparaţiilor, autorizări ISU,etc., se propune rectificarea bugetelor instituţiilor de învăţământ preuniversitar de stat.

În vederea achiziţionarii a trei pachete software şi sistemele informatice aferente, se propune suplimentarea cu suma de 7 mii lei a dotărilor aparatului propriu al primăriei. Totodată,, conform adresei ADI Ecoaqua ,se suplimentează cu suma de 152 mii lei pentru plata diferenţei la cotizaţia anului 2017.” De asemenea, se suplimentează sumele alocate asociaţiilor sportive, iar la solicitarea parohiilor din oraş, se propune suplimentarea sumelor .

Vă recomandăm şi:

Distracţie. "Sărbătoarea primăverii", un spectacol cu muzică, dans şi cântec

Şedinţă ordinară, miercuri, la Consiliul Local. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă extraordinară pe 20 ianuarie. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară pe 24 iunie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Şedinţa extraordinară la Consiliul Judeţean. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite