Băut şi fără permis s-a oprit cu maşina într-un gard. Şoferul a scăpat fără nicio zgârietură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat fără permis şi aflat sub influenţa alcoolului a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina în gard. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal şi îl cercetează pentru distrugere din culpă şi conducere fără permis şi pentru că s-a urcat băut la volan.


Un bărbat în vârstă de 54 ani a fost la un pas de a fi rănit grav, după ce a pierdut controlul asupra direcţiei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă gardul unei locuinţe a fost distrus de autoturism. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

De asemenea, acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,91mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Lehliu-Gară pentru recoltarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru mai multe infracţiuni: conducerea unui autovehicul pe dumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere din culpă.
 

Vă recomandăm şi:

Şofer la un pas de comă, reţinut: avea 1,60 g/l alcool pur în sânge

Tânăr fără permis, aproape de comă la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,48

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

Şoferul băut care transporta călători pe ruta Călăraşi-Bucureşti, reţinut. Tânărul iresponsabil avea o alcoolemie de 0,90 g/l alcool pur în sânge

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite