Anchetă. 450 tipuri de medicamente expirate, descoperite în depozitul unei farmacii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicamente expirate la farmacie Foto:Arhivă Adevărul
Medicamente expirate la farmacie Foto:Arhivă Adevărul

Sute de medicamente, cu termenul de valabilitate expirat, au fost descoperite de poliţişti în depozitul uneifarmacii din oraş. Farmacistul unităţii s-a ales cu dosar şi cu obligaţia distrugerii medicamentelor.


Conform anchetatorilor, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Călăraşi au găsit în depozitul unei farmacii din municipiul Călăraşi, aproximativ 450 tipuri de medicamente, cu termenul de valabilitate expirat. Pe 10 februarie 2, poliţiştii au depistat-o pe Dorina P., de 59 ani, din municipiul Călăraşi, care deţinea în depozitul farmaciei aproximativ 450 tipuri de medicamente, cu termenul de valabilitate expirat. Greutatea medicamentelor fiind de 240 kg şi 12 litri, iar valoarea 80.000 lei.

„Întreaga cantitate de medicamente a fost lăsată în custodie, cu obligaţia luării măsurii de neutralizare. În cauză fost întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de ,,neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase, care au devenit deşeuri”, a anunţat IPJ Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Percheziţii DNA la Facultatea de Farmacie de la Universitatea Ovidius

Ai colesterolul mărit? Cum îl poţi reduce rapid fără medicamente

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite