Alţi 10 scandalagii de la Dragalina, reţinuţi, în scandalul bâte, săbii şi topoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alte 10 persoane, implicate în încăierarea, produsă pe raza comunei Dragalina, au fost reţinute de poliţişti, după ce alţi 8 scandalagii au fost luaţi pe sus de oamenii legii, în urmă cu trei zile.


Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus, pe 26 mai, reţinerea pentru 24 de ore faţă de alte 10 persoane, cu vârste între 20 şi 46 ani, toate din Dragalina, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe 19 mai, un scandal cu bâte, topoare şi săbii a pus pe jar toată comuna. Zeci de persoane au fost implicate în încăierare.

Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii au descins, săptămâna trecută, la 17 adrese, la locuinţele celor bănuiţi de participarea la încăierare. În urma acestora, alte 8 persoane au fost reţinute, iar procurorii au dispus ulterior măsura controlului judiciar.

Ca să ţină situaţia sub control, în sprijinul poliţiştilor Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragalina au acţionat efective ale Poliţiei Municipiului Călăraşi şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi.
Cele 10 persoane reţinute ieri de poliţişti au fost deja prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi care a dispus faţă de acestea luarea măsurii preventive a controlului judiciar.
 

Vă recomandăm şi:

Anchetă. Opt persoane au fost reţinute după scandalul cu bâte şi topoare de la Dragalina

Scandalagiii de la service, reţinuţi. Suspecţii sunt cercetaţi pentru distrugere şi ameninţare

Scandal la Oltchim după schimbarea directorului general. Sindicaliştii acuză că se doreşte falimentul combinatului

VIDEO Accident cu scandal. Ţiganii din Romlux au fost la un pas să linşeze un şofer care a accidentat mortal un pieton

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite