Accident înfiorător pe A2. Un copil a fost proiectat prin parbriz la kilometrul 72

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul rănit grav a fost preluat de un elicopter SMURD FOTO Facebook/ISU Călăraşi
Copilul rănit grav a fost preluat de un elicopter SMURD FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Accident înfiorător pe Autostrada Soarelui. Un copil a fost proiectat prin parbriz, fiind rănit grav într-un accident care a avut loc la kilometrul 72, în dreptul localităţii Dor Mărunt. Victima, în vârstă de un an şi şase luni, a fost preluată de un elicopter SMURD.

Conform Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe A2, sensul către Capitală,  la kilometrul 72(Dor Mărunt, jud. Călăraşi). Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit au autotren.

În urma accidentului, un copil (1-1,6 ani), pasager în maşină, a fost proiectat prin parbriz pe suprafaţa de rulare. La faţa locului  fost solicitat de urgenţă un elicoper SMURD, pentru a prelua copilul, rănit grav. Traficul rutier nu este restricţionat.

calarasi accidetn a2 kilometrul 72 foto faceb/isu calarasi

Una dintre victime, un copil, preluată de elicopterul SMURD FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Conform ISU Călăraşi care a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, în accident au fost patru persoane implicate, doi adulţi şi 2 copii. Cei doi adulţi şi unul dintre copil nu au necesitat asistenta medicala iniţial. Ulterior au fost examinaţi şi transportaţi la unităţi medicale pentru investigaţii mai amănunţite de către autospecialele Serviciului judeţean de Ambulanţă Călăraşi. Celalalt copil a fost transportat de SMURD Dragalina la elicopter.

calarasi accidetn a2 kilometrul 72 foto faceb/isu calarasi

Accidentul a avut loc la kilometrul 72, pe A2 FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Vă mai recomandăm şi:

Pedeapsa primită de o tânără care i-a dat o lovitură sub centură unui poliţist: „La muncă, nu la furat, fraieri incompetenţi!”

 

Preţurile din Cluj bat noi recorduri. Capitolele la care sunt peste cele din Las Vegas

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite