Val de accidente pe Autostrada Soarelui. Aglomeraţie şi cozi uriaşi de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie pe A2 FOTO Captură Digi TV
Aglomeraţie pe A2 FOTO Captură Digi TV

Val de accidente pe Autostrada Soarelui şi blocaje pe zeci de kilometri din cauza aglomeraţiei. Mai multe maşini au fost implicate, sâmbătă dimineaţă, în mai multe accidente, ceea ce a dus la blocaje şi la cozi uriaşe de autoturisme, în condiţiile în care, pe litoral, se estimează că vor fi 100.000 de turişti.

Sâmbătă dimineaţă, cei care au plecat spre litoral au stat blocaţi cu maşinile la Km 101 şi Km 182, unde au avut lc două accidente rutiere. Din fericire, conform centrului Infotrafic, accidentele nu s-au soldat cu victime care să aibă nevoie de transport la spital, dar că au dus la blocarea circulaţiei. 

La kilometrul 101 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre Bucureşti către Constanţa, a avut loc un accident în zona localităţii Drajna, judeţul Călăraşi, în care au fost implicate patru maşini.  

În accidentul produs la kilometrul 182 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre Bucureşti către Constanţa, în zona localităţii Medgidia, au fost implicate două maşini. Două persoane au fost rănite. În urma impactului, unul dintre cele două autoturisme a rămas imobilizat pe banda a doua. De asemenea, la kilometrul 99, spre litoral s-a produs sâmbătă un alt accidetn în care au fost implicate 10 persoane. Din fericire, niciuna nu a fost rănită.

Poliţiştii spun că pe tot parcursul sfârşitului de săptămână se aştepată valori crescute de trafic pe A2. Pentru reducerea riscului rutier, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu viteza adaptată condiţiilor de trafic, să semnalizeze intenţia de schimbarea a benzii sau direcţiei, iar orice astfel de manevră să fie efectuată după o asigurare corespunzătoare, avertizează oamneii legii.

Vă mai recomandăm şi:

„Distrugătorul universal” face legea în pădurile din România. Ce spun specialiştii despre şacalul auriu VIDEO

Haiti. Mercenari, fugari, vid de putere: Ce se ştie după asasinarea preşedintelui Jovenel Moïse

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite