Vitezomanul buzoian care şi-a nenorocit familia este fan Paul Walker, actorul din „Fast and Furious“, mort într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Geangoş, fan al actorului Paul Walker
Alin Geangoş, fan al actorului Paul Walker

La nici 24 de ore de la tragedie, fiul viceprimarului din Ziduri, care duminică dimineaţă a provocat un accident soldat cu moartea surorii sale, Loredana, de 19 ani, le-a transmis cunoscuţilor săi de pe o reţea de socializare că este bine. A menţionat totodată că îşi face griji pentru sănătatea părinţilor săi şi este deprimat din cauza morţii surorii lui.

Duminică seara, fiul viceprimarului din Ziduri, Alin Geangoş, a postat pe Facebook un mesaj către toţi prietenii săi: “Multumesc tuturor pentru grija acordată ... Din fericire eu sunt bine, îmi fac griji pentru ceilalţi ...şi condoleanţe pentru surioara mea :((((((”. 

Alin Mădălin Geangoş, fiul viceprimarului care conducea maşina, se pare că avea mari probleme cu viteza.  

Pe o fotografie apărută în mediul virtual, acesta apare lângă o maşină pe care este inscripţionat mesajul "Ride or Die", în traducere "Condu sau mori", dedicat memoriei actorului Paul Walker, protagonistul filmului The Fast and the Furious, mort într-un accident de circulaţie.

Viceprimarul Marian Geangoş (45 de ani)  a petrecut toată noaptea la o nuntă organizată în municipiul Râmnicu Sărat, împreună  cu soţia sa, în varstă de 41 de ani. 

buzau

Cunoscuţii spun că fiica lor, Loredana, de 19 de ani, studentă în primul an la facultatea Transilvania din Braşov şi fiul alesului local, Alin Mădălin Geangoş, în vârstă de 21 de ani, ar fi petrecut toată noaptea la o discotecă. 

Poliţiştii au declarat, în primă fază, că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, un alt element care ar fi putut contribui la producerea tragediei fiind un autoturism care circula pe contrasens şi cu care Renault-ul în care se afla familia viceprimarului, se pare, că era să se ciocnească. 

Toate elementele care au dus la această tragedie urmează a fi stabilite de poliţişti.

buzau

Sătenii din Heliade Rădulescu, unde locuieşte viceprimarul Marian Geangoş, sunt şocaţi de nenorocirea care a lovit familia. ”Nenorocire mare a căzut pe familia asta. Erau fericiţi, copiii realizaţi, tot satul ne bucuram şi noi că avem la pimărie pe unul din sat. Cu două zile înainte de tragedie a fost ziua lui Marin, iar fata venise în vacanţă pentru tatăl ei. Acum e jale mare”, ne-a spus o vecină.

Tânărul de 21 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău. Viceprimarul Marin Geangoş este în afara oricărui pericol, soţia sa fiind în starea cea mai gravă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite