VIDEO Viceprimarul din Ziduri şi-a pierdut fiica, în vârstă de 19 ani, într-un grav accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 06.00, pe DJ 203 A, drumul care leagă satul Valea Râmnicului de comuna Ziduri. În evenimentul rutier a fost implicată toată familia viceprimarului comunei Ziduri, Marian Geangos. Acesta a împlinit ieri vârsta de 45 de ani.

Familia  viceprimarului se întorcea de la o nuntă organizată în municipiul Râmnicu Sărat.  La volanul autoturismului Renault Scenic se afla fiul viceprimarului, Alin Mădălin Geangoş, în vârstă de 21 de ani. 

Pe fondul vitezei excesive şi a carosabilului umed, conducătorul auto a pierdut controlul vehiculului într-o curbă uşoară la stânga după ce a încercat să evite impactul frontal cu un taxi care se deplasa din sens opus, a derapat şi s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori. În accident, fata soţilor Geangoş, Loredana Geangoş, de 19 ani, studentă în primul an la Facultatea Transilvania din Braşov, a fost proiectată prin parbriz, pierzându-şi viaţa. 

Ceilalţi ocupanţi ai maşinii, inclusiv viceprimarul Marian Geangoş, au suferit răni destul de serioase, însă cea mai grav rănită este soţia acestuia care se află spitalizată la Spitalul Municipal. 

Potrivit ramnicpress.ro, fata soţilor Geangoş, Loredana, i-a scris ieri tatălui său pe contul de Facebook un mesaj emoţionant în care îi mulţumea pentru tot: "La mulţi ani !". ”La multi ani tata >:d<!!! Iti doresc multa, multa sanatate si multi bani. Iti multumesc din suflet pentru faptul ca intotdeauna mi-ai oferit ceea ce mi-am dorit, îţi multumesc pt toate sfaturile bune pe care mi le-ai dat si nu in ultimul rand iti multumesc pt ca datorita tie sunt unde sunt ....pentru toate acestea si pt multe altele Te iubesc!" 

Marian Geangoş a împlinit ieri 45 de ani, iar soţia acestuia are 41 de ani. Familia viceprimarului locuieşte în satul Heliade Rădulescu.

  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite