VIDEO Un autoturism cu doi bătrâni a căzut într-o râpă de pe raza comunei buzoiene Merei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi ocupanţi ai maşinii au supravieţuit căderii  Foto Iulian Bunilă
Cei doi ocupanţi ai maşinii au supravieţuit căderii  Foto Iulian Bunilă

Momente cumplite astăzi pentru doi bătrâni din Bucureşti care s-au răsturnat cu maşina într-o râpă în localitatea buzoiană Nenciuleşti. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani şi soţia sa, de 73 de ani, care au ratat o curbă a şoselei şi au s-au prăbuşit în gol cu autoturismul aproape 10 metri. În ajutorul celor doi bătrâni au intervenit echipaje de la descarecerare şi SMURD care i-au salvat la timp pe cei doi din râpă.

Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12.30, în localitatea buzoiană Nenciuleşti, comuna Merei. La volan se afla bărbatul de 80 de ani, care într-o curbă a pierdut controlul maşinii, a intrat printr-un gard şi s-a prăbuşit în gol într-un hău de aproape 10 metri. Martorii spun că bătrânul şi soţia sa de 73 de ani erau din Bucureşti şi nu cunoşteau zona.

Localnicii cred că de vină pentru producerea accidentului este şi drumul care arată jalnic. De altfel, în zonă au avut loc frecvente accidente rutiere.

În ajutorul celor doi bătrîni au intervenit imediat un echipaj de descarecerare şi o ambulanţă SMURD. Victimele accidentului au fost salvate la timp. Cei doi bătrani nu s-au ales cu răni grave dar au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite