VIDEO Tineri reţinuţi de Poliţie, după ce au şantajat o adolescentă cu publicarea unor poze deocheate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, din localitatea Cernăteşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de şantaj. Ei ar fi ameninţat o adolescentă că dacă nu le oferă o sumă de bani vor posta fotografii indecente pe diferite reţele de socializare.

Fapta a fost sesizată poliţiei de către o tânără de 17 ani, din municipiul Buzău. În urma activităţilor specifice, poliţiştii au prins în flagrant doi tineri, în vârstă de 19 şi respectiv 21 de ani, în timp ce au primit de la persoana vătămată, suma de 300 de lei.

Din cercetări a reieşit faptul că în perioada 14 - 24 aprilie, persoana vătămată ar fi fost ameninţată telefonic de către cei trei, în scopul de a le remite o sumă de bani, pentru a nu posta pe diferite reţele de socializare imagini în care apare în ipostaze indecente.

De asemenea, în urma unor percheziţii la domiciliile a doi dintre bănuiţi, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor un laptop, o unitate centrală PC şi trei telefoane mobile.

Tinerii au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite