VIDEO Percheziţii în municipiul Buzău, la domiciliile unor persoane bănuite de fapte de violenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
descinderi perchezitii mascati FOTO adevarul

Peste 40 de poliţişti buzoieni sunt angrenaţi, în această dimineaţă, în percheziţii care au loc în municipiul Buzău la indivizi implicaţi în săvârşirea unor fapte cu violenţă.

Pe lângă poliţiştii de la Investigaţii Criminale iau parte şi cei de la Poliţia municipiului Buzău, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. 

Nu ai puţin de cinci percheziţii domiciliare sunt efectuate la persoane bănuite de implicare în săvârşirea unor fapte cu violenţă. 

Percheziţiile se desfăşoară pe raza municipiului Buzău, în baza mandatelor emise de Tribunalul Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. 

Potrivit unor surse din rândul poliţiştilor, acţiunea ar avea legătură cu cazul tânărului de 34 de ani, de etnie romă, ucis cu o baionetă de un vecin, pe data de 23 august, pe strada Triumfului.

Victima, Florin zis ”Cireş”, în vârstă de 34 de ani, mergea cu soţia lui la un teren recent cumpărat de el, pentru a duce scânduri necesare turnării unei fundaţii de casă. Cum a coborât din dubă, cei doi au fost atacaţi de un vecin, care îşi adusese mai multe rude în ajutor.

În numai câteva minute, poliţiştii au aplanat conflictul şi i-au reţinut pe câţiva dintre agresori. Mai mulţi martori spun că, după ce a fost tăiat, tânărul de 34 de ani a reuşit să se târască 50 de metri, după care s-a prăbuşit lângă o bordură.

Scandalul ar fi pornit din cauză că bărbatul de 34 de ani refuza să plătească taxă de protecţie pentru terenul pe care tocmai îl cumpărase în vecinătatea rivalului său.

Citeşte şi: VIDEO Bătaie între două familii de romi din Buzău, soldată cu un mort şi doi răniţi

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite