VIDEO Motivul pentru care un vlogger cu mii de fani a fost săltat de poliţişti din mulţimea adunată în centrul Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

A fost scandal mare, în această după-amiază, în centrul municipiului Buzău. Totul a pornit de la o întâlnire a unui cunoscut vlogger român, originar din Giurgiu, cu fanii săi din Buzău, în Piaţa Dacia. Pentru că au considerat-o ca fiind o manifestaţie neautorizată, poliţiştii locali au intervenit în forţă şi l-au ridicat pe vlogger. Fanii acestuia au mers la sediul Poliţiei Locale şi au protestat faţă de intervenţia poliţiei.

Marţi, la ora 14.00, Imogen, un vlogger român celebru printre adolescenţi, şi-a dat întâlnire, în Piaţa Dacia, cu fanii săi din judeţul Buzău. 

În Piaţa Dacia s-au strâns aproximativ 300 de adolescenţi, veniţi din toate colţurile judeţului, pentru a asta de vorba cu youtube-rul originar din Giurgiu. 

După numai câteva minute, în piaţă şi-au făcut însă apariţia mai multe echipaje de la Poliţia locală.  

Considerând că au în faţă o manifestaţie neautorizată,  oamenii legii au l-au ridicat pe vlogger şi l-au dus la sediul Poliţiei Locale.

    

Sute de tineri au luat cu asalt sediul Poliţiei Locale Buzău, pentru a cere eliberarea vloggerului. Deşi poliţiştii consideră că întâlnirea din centrul orasului Buzău nu a avut autorizaţie, vloggerul a scăpat ieftin, doar cu un avertisment.

Imogen, pe numele său real Marius, are 26 ani si este din orasul Giurgiu. El este în prezent unul dintre cei mai vogă vloggeri din România, cu sute de mii de urmăritori pe Youtube, cei mai mulţi fiind adolescenţi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite