VIDEO Inundaţii pe mai multe drumuri din Buzău. DN 10 este închis la Siriu din cauza căderilor de pietre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Precipitaţiile din ultimele ore au dus la acumularea de cantităţi importante de apă şi pe principalele şosele care traversează judeţul Buzău. Sunt probleme pe DN2 E85, la kilometrul 130, în afara localităţii Zărneşti, judeţul Buzău. Circulaţia autovehiculelor este restricţionată complet pe DN 10 Buzău către Braşov, în zona barajului Siriu, din cauza căderilor de pietre de diferite dimensiuni.

UPDATE Începând cu ora 14.00, s-a reluat circulaţia pe DN10. 

Circulaţia autovehiculelor se poate face pe următoarea rută alternativă: DN 10 de la km 78 către Vălenii de Munte, pe DJ 102 B.

De asemenea, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe DN2 la kilometrul 130, în afara localităţii Zărneşti, unde există revărsare de apă pe carosabil.

La ieşirea din Râmnicu Sărat, tot DN2 E85, carosabilul a fost acoperit cu aluviuni. Secţia Drumuri Naţionale a intervenit cu un utilaj pentru a curăţa şoseaua.

Şi pe DJ 203K se circulă cu dificultate în zona Mărăcineni şi Săpoca din cauza apei acumulate pe şosea. La Măteşti, pompierii au avut o misiune de evacuare a apei dintr-o gospodărie.

În municipiul Buzău, militarii ISU au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc din cartierul Broşteni.

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău au aprobat în şedinţa din această dimineaţă activarea, la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Buzău, a Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, pe durata avertizărilor cod portocaliu de fenomene meteorologice şi hidrologice periculoase prognozate pentru mai multe judeţe ale ţării, inclusiv Buzăul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite