VIDEO Gloria Buzău, un punct scos pe final în partida cu SC Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul etapei cu numărul 23 a Ligii a doua la fotbal, Gloria Buzău a terminat la egalitate, scor 1 - 1, partida disputată sâmbătă, în deplasare, împotriva formaţiei SC Bacău, iar lupta pentru ultimul loc care duce în play-off rămâne deschisă.

După un debut  de joc echilibrat, cu ocazii la ambele porţi, cei care au reuşit să deschidă scorul au fost gazdele. Astfel, după ce în minutul 31, Luncanu a şutat în bara porţii buzoiene, şase minute mai târziu, Bogdan Ungureanu a reuşit să îl învingă pe Stoicescu cu un şut de la 7 metri. 

În cea de-a doua repriză, buzoienii au fost cei care au condus ostilităţile pe teren, iar rezultatul s-a văzut şi pe tabela de marcaj. Astfel, în minutul 78, buzoienii au reuşit să egaleze: Marcu a executat un corner iar Bobe, profitând de apatia fundaşilor băcăuani, a reluat cu piciorul, de la marginea careului mic, în plasa porţii lui Petrariu. 

Până la final, gazdele au fost cele care puteau să mai înscrie o dată, în minutul 93, în urma unei lovituri libere de la 25 de metri, însă Stoicescu şi-a reparat greşeala de la gol şi a scos, din vinclu, mingea şutată de Hurdubei. 

Scor final SC Bacău - Gloria Buzău 1 - 1, iar buzoienii păstrează şanse importante pentru accederea în play-off. „Sunt mulţumit de prestaţia elevilor mei. Consider că rezultatul este unul echitabil. În prima repriză am avut trei ocazii de gol iar gazdele au avut o bară, dar au reuşit să şi marcheze, apoi noi am reuşit să jucăm mai bine şi să egalăm în repriza a doua. Eu zic că este un rezultat pozitiv pentru noi”, a declarat, la finalul meciului, tehnicianul Gloriei, Viorel Ion.

În urma acestui rezultat, Gloria Buzău a rămas pe locul 7 în clasamentul seriei I a Ligii a doua, cu 23 de puncte, la egalitate de puncte cu Unirea Tărlungeni şi cu două mai puţin decât SC Bacău. Etapa viitoare, sâmbătă, 5 aprilie, Gloria Buzău va întâlni, pe stadionul din Crâng, formaţia CF Brăila. 

Citeşte şi:

Resuscitarea unui spital închis în perioada guvernării Boc

Doi minori din Buzău, specializaţi în furtul din maşini

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite